Dashboard | +Follow
Dırеctıonеr •

Vas Happenin ?


Aunie Affy, going to be 16


Messages







Credit

Template is made by Putri Myresa , background is get from Dolliecrave  and  Ixora , Please inform me if i forgot to credit you stuff .

© Copyright 2012. All rights reserved.

Hoyeahh ! Hoyeahh :*
  ♥ Assalamualaikum Readers Yang Dihormati . 

cehhhh ! 

dengan lemah lembut nya ak memberi salam .

ehemm ! tolong jawab .

disebabkan salam aku didahulukan 

dengan lemah lembut nya 

maka hari ini aku juga ingin menulis 

entry dengan lemah lembut nya .

aku buat entry ni awal sangat .

sangat awal . awal sangat sangat . sangat sangat awal . awal sangat awal .

#pening kan . sape suh kaw bace .

okay! awal sehari jahh pon .

sebab apa . sebab dia special sikit . 

*konon*

hari ni bufday dia . hoyeahh .

tadi pergi jelajah satu banglo ,

then aku TERjumpa ini .

nahhh ! baca lah ! 


cehhh ! ayat dia . takleh blah !

AMAN lah sangat . penuh dengan bapok adalah .

hurmm --' 

pastu pastu , pastu kann ,

yang special sangat nya ,

12 mei baru ni BUFDAY mom ak .

terbalikkan num itu jadi 21 mei bukann ?

nahh itu pulak BUFDAY "abg" ak .

[lu menyampah ? GET LOST derr ! wa tak suruh lu bace ponn ! ]

wahh ! jodoh dengan makmertua . #hakktuihh 

cehhh ! untuk syamsul punya pasal 

kemain lagi kauu ea . 

bufday mom sendiri takde pulak buat satu entry special 

bangang ke hape ? --'

ouhh haha . aku dah buat act . aku just saved dalam draft jahh .

kau tak percaya ? nak aku bukti !

nahhhhhhh ! 




pastu pastu , haha ;p

aku dah malas nak taip so 

aku nak tunjuk ini pada kau .

nahhhhh untuk kali terakhir ! 


cantik ke ? arhh terharuu nya titeww :'D #hakktuuihhh 

ingat nombor di atas , ingat lah daku disini . 

hahaha xD 

ehhh baru aku perasan ,

nombor dekat atas tu like nombor telefon rumah jahh .

erkkk try lahh call . hihi ^^ 

empat nombor dekat depan tu , kau edit lah sendiri

yang belakang aku dah bagi . haha

kalau kau jumpa nombor sama 

macam aku kasi tu , kau bagitahu aku ye \m/

Insyaallah , aku sentiasa bersama bloggy and fesbok 

aku jika umur aku masih panjang :)

muchh lovee for youuu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 

p/s : entry aku yang lemah lembut kononya dah bertukar jadik kasar lembut . ^^