Dashboard | +Follow
Dırеctıonеr •

Vas Happenin ?


Aunie Affy, going to be 16


Messages







Credit

Template is made by Putri Myresa , background is get from Dolliecrave  and  Ixora , Please inform me if i forgot to credit you stuff .

© Copyright 2012. All rights reserved.

Facebook saya gila
selamat kembali ke dalam rancangan BOOMBOOMCHAA ! #mengada
agak sebentar saya mengupdate blog . lebih kurang 59 minit yang lalu saya baru lepas mengupdate . sekarang saya kembali lagi . dan disini saya ingin meluahkan kekesalan dalam hati saya disaat saya mengONLINE kan diri dihadapan lappy tersayang . oamigosh . terasa nya perit hati ini . haha :)

kay lihat ? betapa bengong nya fb ini . bila saya bukak fb salah sorang manusia yang tidak perfect macam saya , ahaha xD tiba2 keluar perkataan ADD AS FRIEND kat atas tuu . herkk ? :O terkejut saya . terasa pelik lah jugak mengapa diri ini tiba2 kena REMOVE sedangkan tidak melakukan salah apa2 . tapi jujur , memang saya ada tag nama dia dan hanya sekadar mengucapkan terima kasih . lepastu bila saya bukak fb dia , keluar lah perkataan yang tak sepatutnya keluar . saya kecewa sebentar . hurmm :( tapi saya kembali senyum apabila melihat fb yang tadi saya tidak boleh melihat wall nya , sekarang sudah dapat dilihat dan perkataan ADD AS FRIEND itu sudah masuk kubur . disini saya ingin mengatakan bahwa orang yang saya maksudkan itu ialah seorang lelaki yang berpangkat abang kepada saya . jadi jangan lah anda2 yang membaca ini terasa kay (: sekian coretan saya untuk hari ini . nak makan durian mai lah sini . hikhok . #ayatkeling