Dashboard | +Follow
Dırеctıonеr •

Vas Happenin ?


Aunie Affy, going to be 16


Messages







Credit

Template is made by Putri Myresa , background is get from Dolliecrave  and  Ixora , Please inform me if i forgot to credit you stuff .

© Copyright 2012. All rights reserved.

Hek eleh !
apa kes ni hah hah hah ? sekolah hari ni xbest ! baca belog pon tak best ! makan nasi pon tak best ! belajar pon tak best ! apa ni apa ni apa ni apa ni ? eeiiww ! haha -.- semua orang risau pasal aku , kenapa ? semua tanya aku , sihat ke tak ? dah makan obat belom ? aku ok aku ok aku okay aku okay yeahhh aku tipu jee sebenarnya . ;p aku bosan dohh , bukak belog kak miyyra , tgk dkt shoutbox dia , pastu pastuu ada lah sorang budak menyampah tuu tah kenapa nak carik pasal dgn kak miyyra . cm vaveng jee enn ? ftf arr weyy ! tapi tuu lah , dia ckp dia tak knl pon kak miyyra uhh , eeiii pening lah . nak sound orang ikut suka dia je kan ? nak makan kasut nampak , nak nak ? --' kay masuk tajuk lain pulak , tadi kan kan kan kan , itewww nampak lagi ustaz encem uhh . hihi ^^ sukewsukew .. tapi kan wakk , ustaz tuu selekeh lah . menci iteww tgk dia aww ! selekehselekeh . hahaha mulot aku cam longkang ke ? haha :D kayy entry psl ustaz hensem kali ni aku tak tipu kay . besok lusa mungkin aku buat entry menipu lagi kott psl ustaz ni . bhahaha xD malas nak taip dahh , tangan aku letih ! kbyee (:

best tak dengar lagu baru aku ni ? hihi ^^