Dashboard | +Follow
Dırеctıonеr •

Vas Happenin ?


Aunie Affy, going to be 16


Messages







Credit

Template is made by Putri Myresa , background is get from Dolliecrave  and  Ixora , Please inform me if i forgot to credit you stuff .

© Copyright 2012. All rights reserved.

Kami Bergembira !
Heyheyhey sugar-pie (: ! 2 hari tidak berBLOGING . agak rindu sedikit . hihi ^^ kenapa saya tidak mengUPDATE belog ini ? perlu tahu ke ? rasanya tak kott . erkk erkk forget it ! let's continue . hee , kiteww kann sedang bergembira sebab kiteww dapat webcam dengan baby kiteww ! jeles tak ? jeles tak ? hahaha (Y) no I mean , bukan aku tak pernah webcam ke apa before this , but kat sini yang aku nak tekankan is aku webcam guna acer eye webcam tuuu . hahaha (Y) no I mean again , dekat lappy aku takde menatang acer eye webcam tuuu . #whoaappss tersasul \m/ yang lappy aku punya macam bangang , lembab macam siputtt vavi tuu . hohoho xD aku pun sampai lupa apa tah nama program tuu . moreover , aku jarang gileee arhh kann bukak webcam tuu . but now , aku dah dapat guna acer eye webcam tuu sebab aku tukar lappy aku dengan sys aku . dia punya lappy rosak so go on jee lah ! bukan masalah aku . peace-peace :p eh ehhh kau cakap aku pelik ? hahaha xD so what babyy ? kesah pulak aku kann ? xsuke boleh angkat kaki sayanggggggg (Y) nak tengok ke aku punya webcaming dengan baby aku tuu ? hihi kejapp ehhh ..

-
-
-
-
-
-
-
-

LOOAADDIINGGGG !!!

whoapss ! hihi , lupa aku webcam dengan free hair jee kann . so mana boleh upload . hurmm , nanti lah kiteww upload yang kiteww punya webcam dengan baby punya pashmina kay (; #ayatmacamnepal hahahah ;D erkk I think that's all for today . byee toodles :* later-later aku update lagi kay !