Dashboard | +Follow
Dırеctıonеr •

Vas Happenin ?


Aunie Affy, going to be 16


Messages







Credit

Template is made by Putri Myresa , background is get from Dolliecrave  and  Ixora , Please inform me if i forgot to credit you stuff .

© Copyright 2012. All rights reserved.

Nak HOT jugak lah ! ;p

kayy gelii kot bila baca title dekat atas aitee ? kayy iteww na :98: mcm kak hanis , kak fatin , kak irine , kak maria , kak kak kak kak kak KAKI ! na hot na hot na hot na hot ! :face50:#ayat minta kasut . haha :h: best ke jadi hot erk ? sebab apa ? sebab femes ? hurmm aku suka tagline dkt fesbuuukkkk "tak payah jadi hot , dekat neraka lagi hot" hahaha ! betol jugak apa tagline tuu cakap . ak sokonggg :face7: emmm , tak best arr citer pasal hot ni . nak out of story arr , huahua :face64:kay :100: dekat sch kita kann , kann , kannn , ada ustaz hensem tau ! jeles letuwww :face7:ustaz tuu hensem dimata kita jee , dimata dorang tak pon ! sebab dorg takde mata dorg ckp cmtu \m/ kay diam . pastu pastu , kita selalu usha :131: ustaz tuuu , asal jee dia lalu dpn klas kita , kita pon ckp "peeeeewwwiiitttt" hahaha . pastu kann , ustaz tuu pon jelingjeling dkt kita haaa ! bukan jeling manja tapi jeling kasar ouhh ! kay sedih arr cmni . :face56:ustaz tuu sombong dgn kita . tapetape , kita nak balas dendam tau . tunggu jee . biar padan muka dia .kita bukan main lagi kann , ckp peewwiitt dkt dia , tapi dia pegi jeling dkt kita , kenapa ? menci menci menci menci :119: ustaz ni kan sengaja jee nak cari pasal dgn kita , nnty kita suruh dia masuk kelas kita pastu pastu kita nak suruh dorang sume tutup pintu and tingkap biar tinggal kita dgn ustaz tuu je . then biar kita dgn ustaz tuuu dituduh berkhalwat and pastu pastu pastuuuuuuuuuuu kene kahwin mcm memey dgn norman tuuuwww !
BHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
HAHAHAHAHAHAHAHA xD :face42:


kayy semua citer tuu rekaan sematamatamatamatamata :q: kau nak percaya or tak , mampus kau ! haha -.- malam2 cm ni aku suka merapu , besok lusa kalau aku takde keje aku nak sambung lagi lah pasal ustaz ni :n: agak2 boleh buat novel tak ? macam AIN MAISARAH tuuuwww ! hihi ^^ #mengada jee aku nii ! kdahbye :face19: