Dashboard | +Follow
Dırеctıonеr •

Vas Happenin ?


Aunie Affy, going to be 16


Messages







Credit

Template is made by Putri Myresa , background is get from Dolliecrave  and  Ixora , Please inform me if i forgot to credit you stuff .

© Copyright 2012. All rights reserved.

Ohh senangnya dalam hati :D
Assalamualaikum wahai blogger sekalian makhluk :p baru lepas edit blog . cantik tak ? hihi ^^ kay puas pon hati aku lepas tengok blog ni . herghh -.- nak story , tapi taknak . hurmm . nak tak nak ? story sikit je lah . nak tahu kenapa aku happy ? hurmm sebab sebabb sebabb teeettt ! malas aihh nak cerita . panjang lebar nanti karangan yang aku tulis .just nak cakap hari ini hari paling bahagia dalam hidup aku berbanding hari lain . cehhh :p memang tak disangka langsung sampai begitu sekali terjadinya . tak pelik sebab benda ni dah selalu terjadi dekat aku . wellwellwell :D hahaha ! tapi kali ni memang shiiookkk lerr kann . tak sangka tak sangka ! Oo Emm Jayy ! Happy nya aku harini ! Thanks to God ! Alhamdulillah . #kaytetibe