Dashboard | +Follow
Dırеctıonеr •

Vas Happenin ?


Aunie Affy, going to be 16


Messages







Credit

Template is made by Putri Myresa , background is get from Dolliecrave  and  Ixora , Please inform me if i forgot to credit you stuff .

© Copyright 2012. All rights reserved.

Saket hati !
kay aku tak puas hati . tapi nasib baik aku awal2 dah blacklist nama kau and terus block . aku tak nak minta maaf dengan sesapa walaupun ada yang terasa . aku manusia biasa , tidak sempurna juga ada perasaan . dia tua dari aku ? kene hormat ? baik tak payah kalau mulut cam longkang ! kalau muka tah macam apa . kau nak tuduh aku tanpa bukti pehal bodoh ? kau ingat aku apa ? biskut ? kacang ? kau nak terajang2 aku . nak tengking2 aku . nak sepak2 aku . nak main TUDUH2 dgn aku ! kau ingat kau tu perfect sangat lah nak tuduh aku yang buat semua tu ? mentang2 cara dia tulis perkataan nak sama dgn aku , pastu kau terus tuduh aku sbb nk backup org laen . cmtu ? kau ingat manusia ada aku dengan budak tu je ke ? pastu kau dgn dia ? kita berempat je ? orang lain takde ? wehh cb !!! bukan aku sorang je kay , yang tulis perkataan cmtu , beribu2 lagi manusia yg tulis sama cm aku ! kau tak percaya ? pegi selidik lah kalau rasa diri tu hebat sangat ! aku tulis cmni pon sbb aku suka usha belog orang , bila asyik sangat duk mendap bnde tuu , aku jd terikot2 ! kau paham ? paham ? paham ? ingat kay , jangan cari pasal dengan aku walaupun aku muda brpe taun tah dr kau ! aku takkan pernah hormat orang cam kau ! cam babi ! main tuduh2 ! tak padan dengan lelaki ! nak carik gadoh dengan perempuan ! memang babi arr ! tuu pon naseb baik aku block kau awal2 sebabnya kau tak dpt balas apa yang aku balas komen tu ! sebabnya kau takda bukti nak tuduh2 aku ! kann ? sebab tuu kau tak balas ! sebab kau takda otak ! kimak lancauuuu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!