Dashboard | +Follow
Dırеctıonеr •

Vas Happenin ?


Aunie Affy, going to be 16


Messages







Credit

Template is made by Putri Myresa , background is get from Dolliecrave  and  Ixora , Please inform me if i forgot to credit you stuff .

© Copyright 2012. All rights reserved.

Suka nya dia (:
Eeeiii ! serabut la on pakai mozilla ni . leceh . font tetibe jadi besar . dah kenapa lah kan ? lain dari yang lain betol . herghhh :face16:aku ni sebenarnya cerewet sikit . memang kenyataan aku tak suka pakai mozilla sejak aku lahir lagi #kay tipu ak lebih suka pakai internet explorer dgn google chrome jee . yee ! aku mengaku memang aku pelik dari org lain . semuanya suka pakai mozilla . kata dorang mozilla ni laju lah apelah . bagi aku tak pun . sebab aku ni jenis yang takde perasaan agaknya . hahaha :face64:serious lah kan , pakai mozilla ni buat otak aku serabut jee sebenarnya . font tetibe jadi besar , dah kenapa kan ? nak nanges arh cmni !:face36: aku pakai ni pon sebab terpaksa jee . sebabnya aku baru lepas edit bloggy aku and now begini lah hasilnya . dah bole taruk icon comel2 . hihi :9:jeles tak ? jeles tak ? tuu lahh kalau aku pakai internet or google dia takde pulakk nak keluar icon2 comel ni . tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu yang buat aku gerammm tuuuuuuu !
*kemainn lagi panjang u aku ! haha biggrin*

kayy dah lega sikit lepas luah kan isi hati aku yang perit ni ! bhahaha xD ayat xleh blah ! aku tengok ayat aku dah macam keling dowhh . ada nampak tak ? tak nampak sah kau anak luar nikah . hahaha #ustaz aku cakap :10:hurmmm ayat last aku nak cakap apa ea ? haha -.- kayy mehhh aku nak cakap , say :d: to teeettt ! hahaha xD jahat dowhhh ! takde takde ! kidding jee . meowmeow :91: alalala , comel jee kan ? cam rupa kau pon ada . bahahaha ! kayy byee !
nakk mmuahh kanan and kiri sikitt . :face19:hihi :119: