Dashboard | +Follow
Dırеctıonеr •

Vas Happenin ?


Aunie Affy, going to be 16


Messages







Credit

Template is made by Putri Myresa , background is get from Dolliecrave  and  Ixora , Please inform me if i forgot to credit you stuff .

© Copyright 2012. All rights reserved.

When He was born on 27 July

hari ini terasa rajin sekali untuk mengupdate blog kesayangan memandangkan kebosanan telah melanda diri saya ini . lagi 2 hari tinggal kata si ieka . dalam bahasa singkat , lagi seminggu . sudah tidak sabar untuk menunggu :

*membuat surprise untuk nya .

*menatap wajah macho nya dikala meniup lilin .

*melihat wajahnya disaat menerima hadiah special dari buah hati .

*melihat dia menangis di depan kawan2 . mungkin .

*melihat dia yang semakin membesar dan berharap tidak lagi bersifat kebudakkan .

*dan berharap agar dia memeluk si buah hati . #shoosuweettt >.<

semakin hari semakin besar , alhamdulillah umur nya masih panjang . thanks to god (: mungkin ieka lagi gemuruh untuk menunggu saat2 itu . saat2 yang dinanti-nantikan . melihat si buah hati dengan muka macho nya bersama kek direka khas oleh ieka . sungguh tidak sabar . mungkin juga saat ini ieka sedang membungkus hadiah untuk buah hati nya . mungkin diberi nya teddy bear yang besar ituu , atau mungkin juga diberi cincin yang tertera nama mereka berdua . ouhh sungguh jeles diri ini >: melihat saja ieka tersenyum membuat kan hati ini membuak2 rasa gembira . menumpang gembira disaat2 indah mereka berdua . ingin sekali diri ini menumpang glamour mereka , namun diri ini tidak se-glamaour yang disangka . hanya sekadar khayalan dan juga bayangan . biarkan ia disitu . kekal disitu . masih berharap dan berharap . #kay takde kene mengena .

"weh 27 nanti kau pakai baju kaler apa ?"

"ieka ! kau dressup nanti biar sedondon dengan renown tau"

"makeup cantik2 . biar kasih sayang renown makin membuak2 dekat kau"

itu antara omelan rakan2 ieka . mereka juga tidak sabar menunggu tarikh itu , apatah lagi si buah hati budak famaous di KOLUMPOQ tu . dengar kata , si renown nak dressup baju kaler PINK ! omaigosh . please jangan jadi jambu babe . #gelimaknyah -.- okay , pasal dressup itu hak dia . so takboleh nak halang apa2 . kalau betol dia nak pakai baju kaler tu , insyaAllah aku tarik diri . tak sanggup aku tengok dia diketawakan rakan2 sendiri . lain yang mahu , lain pula yang jadi . harap2 semua itu hanya lah gurauan . detik demi detik , waktu yang ditunggu belom tiba . ieka masih merenung2 di kamar nya . mungkin sedang memikirkan baju yang akan dipakai , mungkin juga terlalu excited . hati dia siapa yang tahu . be cool ieka :> I'm always beside you . remember our memories sepanjang renown jadi buah hati kau . hikhik . bila korang fighting , aku sentiasa berada disisi untuk menentukan siapa yang menang . haha #kay kene tipu semua .




nahh sedikit ole2 untuk kau . aku tidak sabar untuk berjumpa di kentucky fried chicken nanti . ouhh memang takde class aitee ? bhaha xD biarkan jee , janji dapat makan freeeee !! (: itu kunci utama ! ingat ! hihi :>