Dashboard | +Follow
Dırеctıonеr •

Vas Happenin ?


Aunie Affy, going to be 16


Messages







Credit

Template is made by Putri Myresa , background is get from Dolliecrave  and  Ixora , Please inform me if i forgot to credit you stuff .

© Copyright 2012. All rights reserved.

Yeayy ! Esok Kita Cuti Wak ! (:
dengan ini , saya mengisytiharkan esok cuti ! yeay yeay yeay yeay kepala hotak kau ! orang lain sibok duk study , kau happy2 dekat luar ? ek eleh , kesah apa aku ? kesah kesah kesah ? biar lha , aku buad cuti sendiri . kau sibok pehal ? wallawehh kecohh arr ! syiekin ckp besok bufday KIMBUM ea ? 7 julai . hihi ^^ ak minat ke korea ea ? entah lah , no comment ! okay sebab esok bufday mamat tuu , maka aku pon buad lha cuti sndiri . elehhh salah ke ? salah ? hahaha --' tapi kann kann rasa rugi pulakk sebab takleh tgk budak2 kelas aku yg kene sunburn nnty subjek SJ ! sedih arr cmni [kononn jee] :P pastu takleh masuk makmal ICT ! hurmm , da lha minggu sebelom ni ada je halangan nak masuk makmal tu . but don't care sangat , kalau masuk pon , bukan bole bukak fesbok ! tapi kekadang , degil ! pegy bukak jugak ! hahaha ^^ well kami budak2 baek ! hormat lha sikit kann (: yang paling penting da tak bole nak usha ustaz encemm iteww tuww ! da tak bole main mata dgn ustaz tuww ! da tak bole nak jeling2 dgn ustaz tuww ! da tak bole tak bole tak bole tak bole BERKHALWAT dgn ustaz tuww ! HAHAHAHA :D cedeyh arh cmni ! na nanges :'(
#kay mengada haha =='

diluar nampak manis , didalam hanya DIA saja yang tahu , betapa pahitnya (: