Dashboard | +Follow
Dırеctıonеr •

Vas Happenin ?


Aunie Affy, going to be 16


Messages







Credit

Template is made by Putri Myresa , background is get from Dolliecrave  and  Ixora , Please inform me if i forgot to credit you stuff .

© Copyright 2012. All rights reserved.

Happy Day (:
ohhyeahh ! hari ni sehari suntuk gelak dalam dewan . hurghhh -.- penat , dahaga , lapar semua hilang . about 9.30 a.m , kami f2 and f4 diminta ke dewan untuk sesi dengar ceramah . bila dengar jee announcement , f2 and f4 jee yang pergi , aku senyum2 sendirian tah kenapa . err pelik ? =.= lupakan . saat aku melangkah masuk dalam dewan tersebut , terus mencari tempat dan aku DUDUK ! 15 min ago , motivator dari Kolumpoq datang . pastu tetibe masuk jee dua orang akak ni dalam dewan , muka aku terus jadi muram . kenapa ? sebab aku ingat dorang yang nak kasi ceramah dekat kami . mengapa aku muram ? sebab selalu nya kalau motivator tu perempuan , memang dorang jarang buad lawak . kay sebab tu aku tak suka . pastu2 , datang lah sorang lelaki ni , dengan penuh gayanya masuk dewan berkepala botak , kalau tengok dari jauh nampak hensem , tapi kalau tengok dekat , sorry to say U G LY ! ;p ohh rupanya dia lah yang jadi motivator kami , AKHWAN AFANDI namanya . PENASYID MOTIVATOR . UNIC sangat . kalau tengok muka dia , selamberrr jee , tak lawak tak apa kann tapiiii bila start jee ceramah tuu , kami dah gelak sakan dengan lawak jenaka dia . sampai dekat akhir program pon kami still gelak . diringkaskan , memang tak puas hati dengar ceramah dia walaupun 5jam kami terpaksa menahan pedihnya duduk atas kerusi dan ponteng kelas sehari suntuk . not ponteng but TERponteng :p hoho xD errrrrrrrrrrrrrrrrrrr btw hari ni memang bestttt gilosh lah kannnn ! dengar ceramah sporting dia memang tak menjemukan kami yang berada dalam dewan tuu , tak kurang jugak dia sedekahkan beberapa lagu , huhhhhh ! layannn habisss ~ suara dia merdu ! try lah seacrh dalam youtube ! wohoohohoho :D aku serious niiiii ! haaaaaaaaaaaaaa ! last2 dalam pukul 2.30 gituuu , program tuu punnn tamat sebab waktu tuu adalah untuk kami pulang ke rumah . hihewww !

- nak berbuka dahh ? kbyee #akutipu -