Dashboard | +Follow
Dırеctıonеr •

Vas Happenin ?


Aunie Affy, going to be 16


Messages







Credit

Template is made by Putri Myresa , background is get from Dolliecrave  and  Ixora , Please inform me if i forgot to credit you stuff .

© Copyright 2012. All rights reserved.

Retisss add aku ? :O


ohh emm gee ! ohh emm gee ! like what lah kann , tetibe ada retisss add aku ! FUYOOOO ! muahahaha :D hari ni on fb pastu tengok request , majoriti manusia yang tak kenal add aku termasuk retiss tuuu .heyheyhey ingat aku nak konfirm kan kee ? eeiiiwww , tak kuasa aku . kalau setakat add ,then nak jadi stalker , sorry to say lahhh , aku tekan button CONFIRM then aku bukak profile kau , tekan button UNFRIEND balik . baik tak aku ? huahua ==' elehhh , kalau takde muka , letak gambar kartun bagai , lagiii lah aku khianat . meanssss , aku buad apa yang patut lewww . CONFIRM -> UNFRIEND . heyheyhey , aku seorang yang friendly TAPIII friendly aku pun bertempat okay . aku nak kawan dengan orang yang ada muka sendiri jee . kalau aku approve korang yang tak letak muka sendiri niii , macam mana aku nak tahu muka kau kann ? hodoh cantik tuu lain kira MELAINKAN kalau orang yang add aku tuuu aku kenal like kawann or family . yeahhh ! errr sombong kee aku ? rasanya tak kottt . (:

back to my story :
ohh emm gee ! aku tak puas lagi excited ni ? ye ahh kannn , retiss add kitee tuwww ! jeles takk ? tak percaya keee ? ni haaa bukti sayangggg :*



FITRI HAKIM ? retiss amende kau niii ? hah ! tuuu lahhh , first aku bukak profile dia , semua nya privacy . kay lepas tuu aku tengok link kat info dia , ada page . pastu aku try bukak .

dekat info dia tulis MUSICIAN/BAND . errr ohh emm gee again ! muahahaha XD pastu aku try check dia punya page tuuu . then terjumpa niiiiiiiiiiii




ouhhh hehehehe ! baru aku tauuu naaaa ! elehhh setakat retiss BINTANG KLASIK apa kelass ? ehhh biarlah . aku punya fb , blog , lantak aku lah kannnn ;p hoho xD atleast aku ada . kau ada ? tadoooo kannnn ! jeles ? tapii kannn tak suree ahhh yang ni FAKE or tak , sebab aku pun tak confirm lagi request tuu . hmmm . harap2 bukan FAKE , boleh aku usha2 sikit tambah lagi retiss tuu hensooommmm lahh ! muahahhahahahhahahhahahha :D

ouhhh yaaa , lupa nak promote . kalau teringin keluar kan lah duit pket rm3.50 untuk beli majalah MANGGA bulan september nanti . bagi yang suka baca majalah tuu je lahhh . dulu aku suka baca majalah ni but sekarang dah TAK ! wohoooooooo , ni haaaaaaaa majalah tuuu


hhhnsss hhnnnsss , kembang hidung jap . ada yang menyampah ? ouhhh sila angkat tangan berambus . muahahha . KEJAM nya aku ! well , aku punya blog , lantak lah kann ! kayy nak tahuuu lebih lagi search sendiri dalam google , youtube , facebook or twitter yawww ! I gotta go ! seee laterrr ! byeeee ! mmuuahh kanan kiri sikit . hihi :* kembang hidung kali terakhir pleaseeeeeeeeeeeeeeeeeeeee . nyampah letuwwwwwwwwwwwwwwww ! ;p