Dashboard | +Follow
Dırеctıonеr •

Vas Happenin ?


Aunie Affy, going to be 16


Messages







Credit

Template is made by Putri Myresa , background is get from Dolliecrave  and  Ixora , Please inform me if i forgot to credit you stuff .

© Copyright 2012. All rights reserved.

S vs R

h-e-l-l-o earthlings ! salam ramadhan yang ke-10 (; hihi . today bersemangat nak update blog . nak cerita pasal syamsul sikit VS remy sikit . haha !

*printscreen bodo2 jep ni .


teheeeeee ^^ lawak kan ? muahaha #lawakkepalabapakkau. ;p okay sapa lagi hensem ? ce jawab ? ofkos lerr syamsul kann , remy hensem apa nya kak oii , ada misai lerr . eden xsuko laki ado misai nih . sumpah eden cakap , hilang teros hensem dio . elehhh nak banding kan letewww , nahhhh tengok bawah ni ! banding cepatt sapa lagi hensemmmm . haha .

aku malas nak edit comel2 , takut tak sempat . ni pun terburu2 carik gambar . hoho xD
kannnnnnnnnn dah terbukti tuu sapa lagi hensem . remy xdok nyo hensem mano pon . baik ambik syamsul dari remy tuu . syamsul rajin , taat , HENSEM , boleh buat menantu , remy boleh ke ? haha . act dulu pun aku minat jugak dekat remy ni , lepas tengok dia acting dalam NURKASIH kat tv3 tuuuu . dalam tuuu hensemm sangat . aku tak tahu dia pakai apa sampai aku pun cair dekat dia . siap mimpi lagi yang remy ni jadi husband aku . ishhhhh -.- but after aku tengok citer CIKAHCIKNIN kat astro prima kalau tak silap , aku terus minat dekat syamsul . dalam tuuu dia bawak watak as MALIK ! haaaa ! ingat lagi aku yeee . #siaptulisdalambukulagi . dalam tuuu jugak dia jadi boyprend NINA [SHERRY IBRAHIM]tapi sekarang dah ganti dengan AUNIEAFFY. muahahahhahahha xD tapi sayang lahh kannn , muka dia tak berapa nak ada sangat dalam citer tuuuu . haaa , si remy tuuu aku terus buang jauh2 sebab pernah sekali aku tengok remy acting dalam citer hape tah , dengan muka nya yang ada misai , herghhhh -.- menyesal lah kann minat dia sebelum ni , gagagaga :D

errr kay aku ada lima minit jee lagi . gotta go yeahhh <3 byeeee . (: