Dashboard | +Follow
Dırеctıonеr •

Vas Happenin ?


Aunie Affy, going to be 16


Messages







Credit

Template is made by Putri Myresa , background is get from Dolliecrave  and  Ixora , Please inform me if i forgot to credit you stuff .

© Copyright 2012. All rights reserved.

Stooorryy ! ^^
hooyeahh ! hooyeahh ! I'm coming back . Ehiii ^^ miss mee ? miss mee ?

Love one :
ahaha , tahun ni I raya dekat damansara okayy ! haha xD

Love two :

Do you know him ? haha , am he's look NERD like my dp ? OHY haha :D
TAJUK 3ahaha ! do you know him guys ? am he's look nerd like my dp ? OHY haha . he look so suweettt like sugar candy ! bahaha :D

Love three :
ahaa ! yang ni takde motif apa2 . just nak cakap dua gambar yang tidak dihighlightkan tu is budak2 HOT yang hensem lagi TOP ! lebih hot dari renown and whatsoever . hoho :D

okay that's all . ehii ada stalker tak ni ? jeling2 sikit . ahaha , ada yang terasa ke ? :p

kejap kejap ! lupa nak cakap , tadi pagi about 9:30 macam tuu , dengan bau wanginya tak mandi lagi , haha I tengok ahh MHI kann , pastu ada showw off pasal HARI MERDEKA and SATU MALAYSIA tuuu . tengok tengok tengok punya tengok pastu tetibe nampak artis dalam tuu , LIANA SHAMSUDDIN , SHAHEIZY SAM , dorang tengah berarak apa tah . pastu tengok lagii , then nampak DATO'YUSOF HASLAM haaa , duk atas kete yang takdo bumbung tuu . ehehe , pastu tetiba sekali lagi dengar ALLY ISKANDAR sebut nama sapa tah , tapi ada YUSOF kat belakang . hmmm I fikir dato' tuu kann , pastuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu I nampak sorang mamat ni pakai baju melayu , duk atas kete LOTUS tuu yang kecik2 , omey2 tuuu , hehe ^^ first tengok tak berapa cam lagi kann , maklum lah dengan rambut I berserabai kat muka , tah pape . ahaha :D pastuu teliti punya teliti , SAH MEMANG SAH tuuuu abang kitaa ! [muntah sikittt] hahaha SYAMSUL YUSOF pakai baju kaler purple tuuuuuu , sama kaler dengan baju raya kita tahun ni ! uhuuuuu sukenyewwwwww :p (Y) dia duk atas kete LOTUS tuu sambil kibar2 bendera , uhuuu ada semangat cintakan negara jugak okayy . ohooo , tak sangka ahh kann . uhuuuu . hensemmm tuuu :P wiwiiiittt !