Dashboard | +Follow
Dırеctıonеr •

Vas Happenin ?


Aunie Affy, going to be 16


Messages







Credit

Template is made by Putri Myresa , background is get from Dolliecrave  and  Ixora , Please inform me if i forgot to credit you stuff .

© Copyright 2012. All rights reserved.

The Bored Day



Hello blogger tweethearts facebookers :) Hee I'm back back and back again! hooyeahh *silatepukdahimasingmasing . okayyy act aku update ni pon sebab bosan jee . hmmm well b-e-l-o-g aku ni ponn dah berhabuk apa semua daaa! hikhok ^^v holiday ni bosan gila wavy dekat rumah , urghh my daily routine makan -> tido -> log in facebook -> check news feed -> stalk fb budak2 hot -> sign out -> sign in twitter -> check mentions -> termenung 2 3 4 jam -> sign up -> buat benda bodo/text dgn dua ekor mamat bangla , capital Z -.- muehehe/tgk tv and so on lahhh! last month aku hangout dgn bella dkt KB Mall , awesome right ? berdua jee kay , tak tipu tak tipu! bapak ahh best gilaa doeee! :D kau tak percaya ? aku kesah pe ? *jeling* then nanti on 12-13th Dec I'll going to gambang for my sch "rendah" trip! ouhhhyeahhh can't waitt! ooeemmggeee! after balik dr gambang mybe aku meronda ke Jb pulak dgn cousin aku! kottt2 lahh kann . yang tuu tak sure jadi ke tak cause ada banyak reason haaa! first aku tuisyen , hmmm hmmmm sayangg ahh kann nak tinggal! second NADA CINTA! whoaaaa , aku mmg pantang gilaa kalau tak tengok citer ni! fuuuuhhhhh adit akuuuuu :D third ,on 22th Dec nanti , oohhhmaiii , Biar Mimpi Sampai Ke Bintang! yawww aku nak tengokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk! :D seee ? banyak kann reason aku ? tiga jee kott! haa! ni pon tengah confuse nak pegi or tak . tapi cousin aku paksa suruh pegi jugak! hmmmmm T_________________T fonin dennnn! nak pegi rasa bersalah tak pegi lagiiiii lah rasa bersalah . muehehehe :p


Sebagai penutup post ni , nahh! hehe :3