Dashboard | +Follow
Dırеctıonеr •

Vas Happenin ?


Aunie Affy, going to be 16


Messages







Credit

Template is made by Putri Myresa , background is get from Dolliecrave  and  Ixora , Please inform me if i forgot to credit you stuff .

© Copyright 2012. All rights reserved.

To Chikaro ♥.♥

Hewhewhew :D Assalamualaikum .. kumm .. kumm ! :) semalam Elfira Loy menang kannn dkt ASK 2011 , hewhew :p okayy back to our topic , semalam kann ada ahh orang tuu dia nak buat saya jelesss tauuu ! huuuu katanya lahh kann . dia edit gmbr dia dengan awekkkk titewww :'( dia jahat ! sshhh iittt ! haaa!! dia memang sengaja nak suruh kita balas dendam , wuwuwu ! apa ingat dia buat tuu omeyy ahh ? kitaa boleyy buat lebih omeyy dari tuuu ahh ! wekk wekk :p haha ! nakk tengok tak sayanggggggg ? anyonyo :*

sekejap ehh . . .









tengah cari ni .. tunggu lah! hish -.-












dekat mana ea ? aiyokkkk













mana niiii ? alahaiiii ~












okayyy dah jumpeee! YEAYYY!












Ehh jap ! nak lap sikitt . berhabuk ahh pulak .












YAAA! taaattaaa raaaa ! ..




hehehe! omeyyy kann ? wuuuu dia jeles letteww :p


okayy tuu jee nak tunjuk ! btw شلآمت هاري راي عيدالآصَحى yee ! hehe :D besok sembelih lembu , kambing banyak2 , pastuu jangan lupa kongsi dekat orang sini . kita sentiasa menunggu . wuuuuuu ! :>