Dashboard | +Follow
Dırеctıonеr •

Vas Happenin ?


Aunie Affy, going to be 16


Messages







Credit

Template is made by Putri Myresa , background is get from Dolliecrave  and  Ixora , Please inform me if i forgot to credit you stuff .

© Copyright 2012. All rights reserved.

My Trip My Holiday My Enjoyyable! :D

Any idea ? H-E-L-L-O thereeee ? teeettttt -.- LOL!

okay the left arrows , SKUDAI is my cousin's house :)

Hyeee! Hehe ^^v aikk ? haha nvrmnd :p wewwiiiittttt! Ohhhmmyyyy! Two weeks I didn’t onlinee my bloggy , facebook and twitter I feel likeee crazzzaayyyyyyyyyyy !! LololoLLLL xx! So guys , here I wanna talk about my holiday at JUSTIN BIBIR , hewhew :p first day fuuuuhhh bapak ahhh konon lahh kannn best gileeee , apeee fourth fifth day punyeee , bored tahap gaban doeee! Urghhh ==’ haaa mybe it my first and my last I was there! Hahaha xx! Smpai ada satu part tuu siapp call mom lagi cakap nk blk naik bas . last2 grandma pulak tak bagi ! puuuuiiiii ~ haha :D the activity that I was doing there is ronda2 naik moto dengan cousin ! tiap2 hari pegi tempat same! Memeyyyy hoo arrr! Haha mana taknya dah kalau uncle tiap2 hari keje and balik malam jeee . nk pegi shopping complex just hari ahad jeee . tuuu ponn belom puas kott , weeeee ^^ nak pegi Singapore passport tarak maa! Kene bikin itu dulu passport rm100 baru boleh pegi! Huuuuu T__T hari tuu pegi ronda2 jb dengan kereta time malam , nak tengok Bandar Singapore lubang hidung pon tak Nampak . haihhhhh –‘ punye ahh banyak kereta bersusun2 nak masuk Singapore , jealous pon ada sebenarnya! Waaaa :P dapat tengok dari jauhh ponn boleyyyy though tak puas hati langsung! Lalala , cakap nak bawak balik datang tengok Bandar Singapore last2 satuuu haprak ponnnnn tak hadooo! Tak poiiii ponnn weyyyyy T___T hari tuuu malam tengok mmg tak puasssssssssssssssssssssssssssssss! Wuwuwuwuuuuuuuu ! So guyss enjoy this pics yeahh -->


This is Plaza Angsana . Barang kat sini bapak mahal giloooo! haha tak sanggup den nok mombolinyo -.- kalau pergi kat sini 10minit je dr rumah cousin aku tu . jalan kaki pon sampai kalau ikut jejantas . memang dekat ok! :) ouhh nak dijadikan cerita , time balik dr plaza hari tu , aku jumpa mamat ni dengan dia punya stylo sebjik macam gmbr kat bawah nii plus spekmata OAKLEY tuu ! aku nampak dia sit dkt driver dgn sorang laki dalam kete Toyota Caldina kaler grey yang sport tuu! FUHHH dah ahh time tu dia open-window! memeyy hoo arr! haha

haa! mamat ni lah ARIL AF7 yang aku jumpa tu! Serious tak tipuu! wuuu

[ sumber google ]


[ sumber google ]

tempat ni pon sama! tak berapa best sangat lahhhh . plus mahal! sebelah kipmart ni ada funfair!

YEAHH FUNFAIR! so ? haha


[ dua2 sumber google ]

dekat sini tak sempat pegi ponnn! tak cukup masa! WHATT HAA ? yeesss! tak cukup masa sbb ktorang pegi sini time wktu malam! then besok pagi my uncle dah keje okayy!


this oneee! dah lama nak pegi but still tak tercapai . ughhh! STFU T________T

apa ke jadah nye niii ? -.-

haa! ni lah bandar singapore time waktu malam gituuu! satu pon tak nampak sebab aku duk kemain lagi jauh macam kat bawah nii , jarak antara johor dengan singapore macam tuu lewww!

If dekat jb ada benda alah dekat atas tuuu , dekat singapore pulak ada benda alah ni .... heheheh

pleasee believe itt! my cousin also has tell to me! Ohhgod! when I would come to Singapore ? Seriously , I'm geting jealous of my cousin! wuwuwuuuuu :(

then pegi sini! yeahh borong habis 70 hinggit! wee ^^

[sumber google]

then pegi lagi dekat NUSAJAYA! besttt weee ^^v act nak pegi tengok projek my uncle but tak jumpa2 sebab highway for going to nusajaya banyak yang tak bukak . so along the way to nusajaya , there so many type of house I found including above! yeahhh HORIZON HILLS ! rumah2 kat situ bapakkkkk ahhhh lawaaa gileeeeeeeeeeeeeeee!

Aikk ? HAHAHAHAH! soo ? :p

MOTIF ? ==' bored maybe! well my cousin and aunty already sleep except my uncle , grandma and MEEEE! this photo taken on SUNDAY! the day I went back to my house lahhhhh! haha


weee okayy byee! xx!