Dashboard | +Follow
Dırеctıonеr •

Vas Happenin ?


Aunie Affy, going to be 16


Messages







Credit

Template is made by Putri Myresa , background is get from Dolliecrave  and  Ixora , Please inform me if i forgot to credit you stuff .

© Copyright 2012. All rights reserved.

I'm sorry :'(
cowwyyy! gambar iteww udoh jeww . huxhux

Okay haii ! Today ada story . Hott gituu lewlz . #Kayytipu . Ohhh ohhh ~~ Nak dijadikan cerita , seharian dalam kelas aku tengok kau monyok jee . just like not in mood . aku dalam diam tak suka dengan perangai kau pon sempat lagi jeling2 dekat kau . aku tahu kau tak pernah perasan pon semua tu sebab kau memang anggap aku ni benci dekat kau !! Bila aku tengok kau , seriously kau selalu jee tunduk muka kau kebawah . aku tahu pasti ada yang tak kene dengan kau . and kau pernah cerita dekat aku yang kau ada 3 bulan jee untuk . . . . . . . *dialogSMS*

kau : wehh aku mintak maaf lah kalau aku ada buat mu takut dengan aku blablabla .. aku ada 3 bulan jee lagi ni .
aku : 3 bulan ??? tak lama tu weyyy! mu biar betol :'(
kau : mu ingat aku nk mati dh ke ? ==' aku ada 3 bulan utk sembuh !
aku : Ouhhh HAHAHA . kk ;p

Hmmm aku tak tahu kau ada penyakit apa . kenapa kau tak nak bagi tahu dekat aku ? kenapa ? Ouhh tak penting gamaknya . K TAK PENTING !!! so aku pon buat2 lupa jee lah kann pasal tuuu . Then till today , aku tengok kau pelik ! YEE PELIK SANGAT! kau tak macam biasa ! . . . . dalam bengkel KH , kau sit sebelah nana . that's mean nana jadi benteng antara kita . kau kiri dan aku kanan . time belajar , aku tengok kau '' singsing '' lengan baju kau and aku nampak tangan kau look like gatal2 gituu . I think that's normal , well orang yang alergik makan tak berpantang memang cenggitu . time kau pegi dekat cikgu khaty , aku pon ngada2 pegi tanya dekat nana what's happen to yours ! and suddenly nana said that lengan kau bengkak or bisul or what tahh but for sure bisul tuu dah pecah and it was really hurt ! *yeeahhkott* pastu piya pulak sambung cakap dengan muka serious nya blablabla . . and aku time tuu was like . . errr nak terkeluar air mata K! at the same time banyak benda aku fikir pasal kau !

aku fikir kenapa aku ada perasaan cenggitu bila aku tengok kau ?

aku fikir kenapa perangai kau tetap tak ubah macam 'pengkid' ? Lol sts :(

aku fikir kenapa aku tak kawan jee terus dengan kau ?

aku fikir kenapa aku buat semua ni dekat kau ?

aku fikir . . . . SEMUA TUUU!!! aku tak tipu lahhhh!!!

tapi bila aku nampak kau datang , aku terus buat2 lupa pasal tuuu ! Till masuk kelas , muka kau tetap sugul . aku kesian sebenarnya tengok kau cenggitu ! :( Tapi biar aku jee yang simpan tu sorang2 . And untung 'jee' kalau sesiapa yang baca post ni :') heee . However it is , I will always pray for you sickness . InsyaAllah friend .