Dashboard | +Follow
Dırеctıonеr •

Vas Happenin ?


Aunie Affy, going to be 16


Messages







Credit

Template is made by Putri Myresa , background is get from Dolliecrave  and  Ixora , Please inform me if i forgot to credit you stuff .

© Copyright 2012. All rights reserved.

Today is Today .
Assalamualaikum , tak jawab dosa kalau jawab sayang . No! That is not my trademarks .
So Assalamualaikum . Hewwwww :)

As you know , ehemm!!! no , i kennot speak eng as 'they' know my eng were so bad ! but ada aku kesah ? *matabulat.jpg* Yeeeahhh , comelnye saya bila bertudung bawal sambil buat mulut belok cenggitu :) blog dah berhabuk ? No ! itu dah basiii , dahh basii bagiku #PenakutVersion . EHEM! blog aku dah . . . . lantak!! so harini memandangkan takda kerja nak buat , so aku cuba carik kerja dengan buat benda ni! hewwww . Well my stomach already full with laksa ! Alhamdulillah :) I have no idea to story here , ehhh TERspeaking! KESAH ? pukul 3 jakgi ada tuisyen , ish!! malas nya nak poiiiiiii ==' Takde baju nak pakai ~ #BajetAyatBudakHot hewhew . Okay! Dah taknak merepek , so gtg . Nak bersiap kononnya!! Byeee :3

Facebook dah ada dp baruu , hewww lawa takk ? :p Tapi kenapa dkt TWITTER tak boleh tukar twitcon baru ????? Ini namanya VONGOKSSSS!!! k !