Dashboard | +Follow
Dırеctıonеr •

Vas Happenin ?


Aunie Affy, going to be 16


Messages







Credit

Template is made by Putri Myresa , background is get from Dolliecrave  and  Ixora , Please inform me if i forgot to credit you stuff .

© Copyright 2012. All rights reserved.

I'm okay :')
Hello and assalamualaikum.......................
First at all, congrates to my friends who got straight A's or 7A/6A/5A/4A/3A/2A/1A yesterday. Well it had been quite for a long time since i didnt update my post. So here i wanna talk about yesterday :') 


(i mampu bagi fake smile je y'olss

As batch 97's already now, yesterday is a great time for those who got straight A's in PMR is't? Nahhh but as for me, idk how to describe about my feeling......(mentang english dpt A, nk speaking ajet2 je -.-) so perasaan aku that time...... YA ALLAH :') Aku tgk members aku senyum, nangis sbb gembira. Tp aku? To be honest aku tak puas hati dgn result aku, semalam whole day aku nangis and nangis. Nangis sbb....

- Tak dapat banggakan parents aku
- Nobody says congrates to me (my family dikecualikan)
- Fikir pasal sch tahun depan
- I got nothing from my parents sedangkan who got those straight A's? They will got anything they want, maybe
- The only one my friends, sofiah, chillin' me up yesterday. I means dia je yg sanggup call aku, story pasal members yg berjaya tu, then kitorang sama2 kena bebel dgn mak masing2 even mak dia bebel lg teruk dr aku siap main jeling2 bagai haha :') I miss yesterday piyaa, yes i do miss it. Ahh i'm crying now....................
- Last, my mom COMPARE my result with the others!! YESS, this i what i hate the most. Nobody cant understand my feeling, BUT WHY?! Ye aku tahu, mesti parents korang ada jugak yg mcm ni tp perlu ke nak bandingkan aku dgn budak pandai? Dgn budak yg sch biasa tp duk kelas pertama? Dgn budak yg stay asrama sbb rumah jauh? PERLU KE?!?!?! Sedangkan aku punya otak dah kira okay sbb dapat A on subject yg aku tak pernah dpt, and subject yg aku pernah dpt A tu jadi B. Sedangkan aku punya sch elit bukan mcm sch biasa. Sedangkan aku stay dlm kelas ke-4 aliran ERT, and org tu kelas 1. So boleh bandingkan lah perbezaan cikgu yg ajar antara kelas 1 dgn 4?! Whhyyyy asdfghjkl sgt?! AKU STRESS TAHU TAKKKKK!!!! Ya Allah :'((

Aku dah bersyukur even tak dpt straight A's. Aku bersyukur sbb Allah tetap bagi aku rapat dgn dia. Tp kenapa mak aku tak pernah faham semua tu? Kenapa?! :'(( Aku tak tahu nak buat mcm mana lagi...... Sometime aku fikir aku nak lari dr sini, aku nak pegi cari ketenangan sorang diri (mcm dlm drama pulak -.-) And aku rasa kalau aku suicide, aku yg berdosa. So aku taknak. Aku takkan buat benda bodoh mcm tu. Tp how bout aku pergi je dr sini? Hmm aku tak tahu.... Cuti ada lagi 1 minggu. My parents ask me to stay at uon. NO I WONTT!!! :'((( Aku nk cari kawan baru, pengalaman baru. Atleast nk letak aku dkt asrama pon biarlah jauh. Aku tak nak yg dekat. Bg aku stay dkt asrama yg dekat, takde pengalama. If stay jauh, ada pengalaman rasa rindu, menangis semua. Tp dekat? Kalau outing, mesti keluar dgn org yg aku kenal. No, aku tak nak semua tu. TOLONGLAH BAGI AKU PELUANG HIDUP JAUH JAUH......................... Aku nak belajar berdikari, tp aku tak nak di area aku sendiri. Aku nak berdikari di area orang supaya aku dpt cari pengalaman baru. Kenapa susah sgt nak faham perasaan aku? :'( 

Jujur aku cakap, aku rasa mcm takde org pedulikan aku sekarang... (air mata aku laju je turun heee) Even along, aku text, call, dia mcm tak nak layan aku. Apa salah aku? Angah, aku text dia tak rep. Apa lagi mak dgn ayah aku.... dorang mcm tak pedulikan aku. Aku ni pembawa malang ke dlm keluarga tu ya allah :'(((( (teresak-esak aku nangis weee) And kenapa setiap kali berlaku sesuatu mcm dpt result yg tak okay, aku je yang kena? Why along dgn angah tak pernah kena semua tu? WHY WHY? BAGITAHU AKU KENAPAAAAAAAAAAA................. Serious aku dah tak kuat nak nangis. Before dpt result aku dh nangis, dpt result aku nangis, after result aku pon nangis. Cukuplah bagi aku semua tu. Aku dah penat. Aku rasa mcm takde sesiapa dalam hidup aku.. Mana family aku? Mana kawan2 aku? Mana org yg rapat dgn aku? Mana hilangnya semua?! Bila aku fikir, kenapa kawan2 aku tak mcm kawan2 org lain. Maksud aku, if ada masalah, kawan2 dorang tolong bagi semangat, tolong dengar masalah. Tp aku rasa yg aku takde kawan mcm tu. Aku tak tahu nk mengadu dkt siapa.... Aku nak seseorang yg boleh tenangkan aku. TAPI SIAPA? :'( 

So, anis, ipah, sofiah, syiekin, najian, jannah and semua members aku......
Aku mintak maaf kalau ada buat salah dgn sep mu. Aku tahu aku ni annoying sikit, gedik semua ada. Aku cuba jd yg terbaik utk sep mu tp ni je boleh aku bg. Dalam gang tu, aku sorang paling rendah dpt result (air mata aku jatuh lagi) And syiekin paling tinggi. Ya Allah aku malu. Aku malu dgn diri sendiri. Aku tak tahu antara sep mu sape hok nk pindah. Tahun depan dh takde hok bising2. Tahun depan walaupun satu sch mungkin masing2 ambik aliran lain based on your result kan? Hmm maybe tahun depan semua jumpa kawan baru. Kawan lama dipinggirkan. For a 3 years aku sch situ, yes benda tu mmg selalu jadi ke aku :') Tah2 tahun depan aku terus hilang kawan? Haha :') 

Okay thanks sbb sudi baca even post aku nampak mcm drama or dalam novel -.- Hehe and thanks sbb sudi jadi kawan aku selama ni. I love you